Sabina Samardžija / Frizerka koja je brutalno kažnjena oslobođena. Oglasila se na Facebooku

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Nepravomoćna odluka, ali za mene jako Moćna!! Kazna za agresivnu i nepoštenu praksu došla je ogromna. Prekršaja nema, ali bilo je potrebno to i zakonski argumentirati i dokazati', napisala je

23.2.2023.
21:03
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Frizerka koju je Državni inspektorat kaznio s 3318 eura jer je za nekoliko centi povećala cijene, oslobođena je optužbe. Potvrdila je to na svome Facebooku sama Sabina Samardžija.

Bojanje kose s 19 eura i 91 cent na 20 eura. Žensko šišanje sa 6 eura i 64 centa na 7 eura. Za to poskupljenje isporučena je maksimalna moguća kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nepravomoćna odluka, ali za mene jako Moćna!! Kazna za agresivnu i nepoštenu praksu došla je ogromna. Prekršaja nema, ali bilo je potrebno to i zakonski argumentirati i dokazati. Tu je nastupio Jure Mlinarić. Kratko i jasno s dokazima uvjerio je časni sud u moje poštenje. Nadam se da će ovaj slučaj pomoći ostalima koji su istoj ili sličnoj nevolji", napisala je Samardžija na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je kazala: "Ta kazna famozna je moja egzistencija godinu dana, znači, oko 3300 i… Očajno. Ostala sam paf da sam za par centi u takvom prekršaju. Ja se samo pitam gdje su bila ta tijela kad su nama davali stopostotno poskupljenje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo