FESTIVAL NA JARUNU / Franz Ferdinand stižu u Zagreb

Image

Na T-Mobile INmusic festival, koji će se održati 24. i 25. lipnja u Zagrebu, na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, nastupit će i škotska glazbena senzacija Franz Ferdinand.

4.2.2009.
10:10
VOYO logo

Na T-Mobile INmusic festival, koji  će se održati 24. i 25. lipnja u Zagrebu, na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, nastupit će i škotska glazbena senzacija Franz Ferdinand. 

Tom prilikom će predstaviti svoj novi studijski album "Tonight: Franz Ferdinand", koji je izišao prošlog tjedna, a publiku će zabaviti i hitovima s prethodnih albuma kao što su 'Take Me Out' ili 'Matinee' . 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa je osnovana 2001. godine u Glasgowu, a nazvana je po austrijskom nadvojvodi Franji Ferdinandu. Osvojili su neke od najprestižnijih svjetskih glazbenih nagrada, a 2006. godine nastupali su u Zagrebu.

Osim Franz Ferdinanda, zasad je potvrđeno kako će na festivalu nastupiti njemački pioniri elektronske glazbe, Kraftwerk, a osim njih nastupit će još 40-tak domaćih i stranih izvođača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festivalske ulaznice bit će moguće kupiti od ponedjeljka u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 350 do 550 kuna, ovisno o  datumu kupnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo