FOTO: / Zastupnica Petir razlijepila se na ledu

Da našim saborskim zastupnicima bolje leži priča nego sport, pokazalo se i na odmjeravanju snaga u curlingu protiv predstavnika Britanskog veleposlanstva.

9.2.2011.
15:58
VOYO logo

Odmjeravanje snaga između predstavnika Britanskog veleposlanstva i zastupnika Hrvatskog sabora u tradicionalnom škotskom sportu curlingu dogodilo se povodom sedmih po redu Britanskih dana u Zagrebu. Saborske boje branili su zastupnica HSS-a Marijana Petir, HDZ-ovac Perica Bukić, SDP-ovac Gordan Maras i HNS-ovac Miljenko Dorić, dok je Britance vodio veleposlanik David Blunt.

Naši se zastupnici, nažalost, nisu pokazali vični kretanju na ledu, pa su padali na stražnjicu ili klizali po ledu zajedno s 'kuglama' za curling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo, inače, nije prvi put da su se saborski zastupnici pokazali nespretnima pred britanskim veleposlanikom Bluntom. Podsjetimo, Marijana Petir i Zdenka Čuhnil su se sudarile vozeći bicikle na Markovom trgu, kad su zajedno s Bluntom željeli najaviti početak konferencije o klimatskim promjenama, koja će se održati u Cancunu.

Vezani članak:

arti-201011260348006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo