FOTO: / Zastrašujući prizori koji nikog neće ostaviti ravnodušnim

Jedno od najteže stradalih mjesta u katastrofalnim poplavama koje su nedavno zahvatile regiju je i Rajevo Selo. Nakon što se voda povukla, ostali su jezivi i zastrašujući prizori. Pogledajte!

9.6.2014.
18:14
VOYO logo

Na sanaciji poplavljenih područja u Slavoniji danas je angažirano ukupno 172 pripadnika Oružanih snaga RH s 58 vozila, četiri sanitetska vozila, osam inženjerijskih strojeva, četiri cisterne te dva čamca, priopćilo je danas Ministarstvo obrane (MORH).

Pripadnici Bojne za nuklearno-biološko-kemijsku obranu (NBKO) angažirani su na dekontaminaciji na dekontaminacijskim postajama u Rajevom Selu i Gunji, gdje su tijekom jučerašnjeg dana dekontaminirali ukupno 1842 osoba i 1016 raznih vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravstveno-veterinarske snage nastavljaju s aktivnostima asanacije terena u selu Gunja te dezinsekcijskim mjerama dekontaminacijskih postaja, kao i objekata Doma za djecu s posebnim potrebama u Gunji, gdje su pripadnici OS RH počeli raščišćavanje i odvoz uništenoga namještaja i otpada. Danas nastavljaju raščišćavati drugi dio toga doma, izvijestio je MORH.

Pripadnici Inženjerijske pukovnije angažirani su na sanaciji obalnih potpora na mostu "Bejli" u selu Račinovci ,dok pripadnici Pukovnije veze nastavljaju osiguravati komunikacijske sustave, a pripadnici Vojne policije angažirani su na području Županje i okolice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tri lokacije - u Cerni, Drenovcima i Otoku angažirane su poljske kuhinje te pripadnici Voda za opću logističku potporu Zapovjedništva za potporu, koji nastavljaju pripremati i dijeliti obroke i vode, kao i održavati motorna vozila i puniti pogonskim gorivom sredstava i tehniku OS RH, priopćio je danas MORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo