FOTO: / Protega opet ima look slobodnog čovjeka

Nakon što je viđen kako iz Remetinca izlazi zapušten i s dugom bradom i brkovima, Josip Protega ponovno se uredio i uživao u Tkalčićevoj ulici na kavi s odvjetnikom i prijateljem.

27.5.2010.
20:05
VOYO logo

cate-201005270657004Podsjetimo Josip Protega je proveo četiri mjeseca u pritvoru u Remetincu, nakon čega je, zajedno s Ivanom Sladonjom i Mariom Kirinićem, pušten da se brani sa slobode.

Protegu i ostale tereti se da su od 2005. do 2007. odobrili više od 210 milijuna kuna nenamjenskih kredita koje Hrvatska poštanska banka više ne može naplatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši predsjednik uprave HPB-a iz Remetinca je izašao neprepoznatljiv. S nekoliko plastičnih vrećica u rukama, zapuštene brade i brkova, Protega je sjeo u luksuzni automobil i otišao.

Među društvom, ali i u javnosti, Protega je bio poznat po stilskom načinu odjevanja, skupim odijelima i zalizanoj kosi. Česte su i njegove fotografije s cigarom u rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako se sada polako vraća u taj 'stari' modni izričaj, jer je u četvrtak viđen kako u Tkalčićevoj ulici, u centru Zagreba, uživa s prijateljem Đurom Crnjakom i odvjetnikom Željkom Baranovićem.

Nasmješen i dobro raspoložen, bez zapuštene brade i brkova, te ponovno sa zalizanom kosom, izgleda kako je Protega počeo ponovno uživati na slobodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201004280659006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo