velike štete na kućanstvima / FOTO Kako je ovo moguće usred svibnja? U Samoboru padala ledena tuča veličine oraha, munja pogodila sljemenski toranj!

Image
Foto: Vijesti.hr

Tuča je počela oko 18:45 i trajala je gotovo pola sata. Naš reporter javlja da je začepila brojne odvode i uzrokovala štetu na kućanstvima

12.5.2018.
22:03
Vijesti.hr
VOYO logo

Nesvakidašnje scene snimio je naš reporter usred Samobora, kojeg je u subotu u večernjim satima pogodilo olujno nevrijeme. 

Puhao je snažan vjetar i padala tuča veličine oraha, o čemu svjedoče nevjerojatne fotografije snimljene u gradu. Tuča je počela oko 18:45 i trajala je gotovo pola sata. Naš reporter javlja da je začepila brojne odvode i uzrokovala štetu na kućanstvima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slična je situacija i u Zaprešiću, gdje je nekoliko vatrogasnih vozila stiglo upomoć ljudima kojima su poplavljeni podrumi. U ulici Pavla Lončara, pak, pojavila se rupa u asfaltu duboka 4-5m. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Munja uznad Zagreba

A pojavila se i jedna fotografija uslikana u pravom trenutku iznad Zagreba, koja prikazuju munju u trenutku njezina udara u sljemenski TV toranj. Zastrašujuć prizor!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo