FOTO: / Izbacili na ulicu majku s četvero male djece!

Tijekom srijede iz kuće u Ulici grada Mainza deložirana je samohrana majka Sonja Cvetinić i njezino četvero maloljetne djece.

20.10.2010.
17:35
VOYO logo

Već godinama traje sudski spor između Sonje Cvetnić i tvrtke Stanograd, koja je već nekoliko puta pokušala deložirati Sonju i njezino četvero djece iz kuće u Ulici grada Mainza.

Do deložacije je došlo jer tvrtka Stanograd polaže pravo na zemljište i kuću, čiji je prvi vlasnik pokojni Edi Pompe. Samohrana majka Sonja izjavila je za portal Mojzagreb.info kako je Pompe njoj i djeci dopustio da žive na toj adresi u zamjenu za brigu o njemu do njegove smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Pompeu je skrbila zajedno s Igorom Galovićem, a proljetos su Bad Blue Boysi pomogli u renoviranju kuće u kojoj je živjela Sonja, te su radnom akcijom osigurali normalne uvjete za život samohrane majke četvero djece, da bi sudskom odlukom ona ipak bila istjerana iz doma koji joj je, navodno, ostavio pokojni Edi Pompe.

Tijekom deložacije na mjestu događaja su se nalazili pripadnici MUP-a, pa tako nitko nije mogao ući u dvorište kuće te se nesretna majka i njezina djeca, navodno, čak nisu smjeli ni vratiti po svoje stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201009300557006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo