PRESTIŽNA LOKACIJA U CENTRU ZAGREBA / Fortenova grupa prodaje garažu i 16 katova u Ciboninom tornju

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Riječ je o ukupno 16 katova modernog uredskog prostora na prestižnoj i lako dostupnoj lokaciji, u samom središtu grada, objavili su iz Fortenova grupe

15.10.2021.
18:46
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Fortenova grupa, koja je nastala raspadom Agrokora, objavila je da prodaje 16 katova u Ciboninom tornju, a posredništvo u prodaji dali su globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine tvrtki Colliers.

"Poslovni toranj Cibona jedna je od najreprezentativnijih poslovnih zgrada u Zagrebu. Fortenova grupa je njegov većinski vlasnik s učešćem od 76,03 posto u kojem raspolaže s 5905,16 m² uredskog prostora, a kada se tome priključi i garažni prostor ukupna površina iznosi 6.718 m² . Riječ je o ukupno 16 katova modernog uredskog prostora na prestižnoj i lako dostupnoj lokaciji, u samom središtu grada", objavili su iz Fortenova grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fortenova grupa u ovoj godini bilježi odlične poslovne rezultate, pri čemu smo realizirali sve ključne poslovne projekte i ciljeve koji smo postavili. Jedna od najvažnijih sastavnica poslovanja koje je fokusirano na temeljne djelatnosti je i dezinvestiranje dijelova poslovanja i imovine koja nije u njihovoj funkciji. Budući da Fortenova grupa više ne koristi uredski prostor Ciboninog tornja za svoje potrebe, odlučili smo se za njegovu prodaju uz posredništvo specijaliziranog partnera", kazao je izvršni direktor Fortenova grupe za financije James Pearson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo