SEDAM ZLATNIH MALINA / Finale 'Sumraka' i službeno najgori film godine!

Image

Maline su među ostalima dobili glavna zvijezda filma Kristen Stewart, njezin mlađahni partner Taylor Lautner i redatelj Bill Condon.

24.2.2013.
9:48
VOYO logo

Posljednji nastavak popularne tinejdžerske sage o vampirima "Sumrak saga: Praskozorje 2", "trijumfirao" je na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih malina, antinagrada koje se svake godine uoči Oscara dodjeljuju najgorim filmovima i glumačkim ostvarenjima godine.

Nakon što je prethodno dobio čak 11 nominacija, "Sumrak saga: Praskozorje 2" uspio je osvojiti "nagrade" u sedam kategorija, a Maline su među ostalima dobili glavna zvijezda filma Kristen Stewart, njezin mlađahni partner Taylor Lautner i redatelj Bill Condon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Idol tinejdžerica Robert Pattinson uspio je izbjeći Malinu za najgoreg glavnog glumca, jer ju je dobio Adam Sandler za komediju "That's My Boy", ali je zato zajedno s kolegama iz "Sumraka" podijelio onu za najgoru glumačku postavu.

Image
Foto: RTL

Svoju prvu Malinu zaradila je i pop zvijezda Rihanna, koja je proglašena najgorom sporednom glumicom za debitantsku ulogu u akcijskom SF-u "Battleship".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo