OD KALIFORNIJE DO SRBIJE / Festival u Šibeniku dodao još tri zanimljiva imena

Image

Ovoga puta SuperUhi najavjuju tri nova izvođača, različitih senzibiliteta u interpretaciji RnR glazbe.

17.3.2015.
12:40
VOYO logo

Glazbena priča SuperUha polako ali sigurno dobija svoje konture nagovještavajući profiliran, stilski specifičan festival koji će zaintrigirati sve ljubitelje kvalitetne aktualne glazbe u najširem značenju žanrova.

SuperUhi koncept glazbenog "boutiquea" smještenog u divljem prostoru napuštene tvornice elektroda i ferolegura TEF, naslonjene na plažu Banj, zaintrigirat će i one koji žele spojiti uživanje u dalmatinskoj egzotici i dobrom provodu izvan masovnih i komercijalnih, brojnih  ljetnih festivala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta "SuperUhi" najavljuju tri nova izvođača, različitih senzibiliteta u interpretaciji rock'n'rolla. Kalifornijski bend Sun Kil Moon odlično će se uklopiti u festivalski ambijent karakterističnom, opijajućom izvedbom američke tradicionalne glazbe.

Image

Beogradski VVhile predstavlja veliko pozitivno iznenađenje na regionalnoj sceni i minimalističkom postavom ( gitara, bubanj i vokal) proizvodi iznimno širok, slojevit i moderan zvuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ovu turu zaokružuje slovenski math/noise sastav Nikky Louder čija kompleksna, bučna i energična glazba parira najbitnijim izvođačima spomenutog žanra.

Image

SuperUho Festival će ponovno organizirati uređen kamp u sklopu lokacije festivala, u čijem se neposrednom radijusu nalaze i glavna pozornica, uređena plaža te parkiralište velikog kapaciteta. Na svim ključnim lokacijama bit će dostupan besplatni wi-fi zahvaljujući Iskonu, koji je i 2015. godine kao generalni sponzor odlučio podržati SuperUho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki večernji Iskon lounge te glazbom naoružana Iskonova dnevna pozornica na plaži Banj će tako i ove godine biti sastavni dijelovi i omiljena okupljališta festivalskih gostiju u pauzama između nastupa izvođača.

Drugo izdanje SuperUha održava se od 4. do 6. kolovoza, a cijena ulaznice do 30. travnja iznosi 250, odnosno 290 kuna nakon tog datuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo