VELIKI INTERES ZA KONCERTE / Fantastični Riječani konačno na domaćem terenu

Image
Foto: Jonathan © Julien Duval, Gričevanje

Od samog početka jedna stvar se čekala s najvećim nestrpljenjem, a to je, dakako, nastup u njihovoj Rijeci.

8.10.2014.
10:46
Jonathan © Julien Duval, Gričevanje
VOYO logo

Dva premijerna nastupa na domaćem terenu grupa Jonathan odsvirat će u petak 10. i subotu 11. listopada pred prepunim Palachom.

Interes koji proteklih dana vlada u Rijeci uvelike nadamašuje kapacitet kultnog kluba, pa se s pravom očekuje da će oba koncerta biti rasprodana unaprijed.

Obje večeri satnice će biti istovjetne. Vrata Palacha će se otvoriti u 21:00, a Jonathan će s koncertima početi najkasnije u 22:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U više od sat vremena predstavit će hvaljeni debi album “Bliss” pri čemu će im se, u pjesmama “Hands”, “Wicked Games” i “Communicate!”, pridružiti Ivan Kovačić Kova na saksofonu.

Osim dvanaest skladbi s prvog izdanja Jonathan će izvesti i dvije potpuno nove pjesme uspješno testirane na koncertima u Tvornici (s Editorsima početkom rujna) te bečkom klubu Elysium gdje su gostovali prošlog četvrtka.

U proteklih godinu dana Jonathan su proizveli rijetko viđen hype, prvo nastupnim singlom "Maggie", pa albumom "Bliss" te naposlijetku hvaljenim koncertima koji su kulminirali nedavnom trijumfalnom svirkom s Editorsima u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, od samog početka jedna stvar se čekala s najvećim nestrpljenjem, a to je, dakako, nastup u njihovoj Rijeci.

Prvo pojavljivanje na domaćem terenu trebalo je biti nešto posebno, nešto što će i njihovom gradu i publici značiti više od samog koncerta. Tom čekanju je sad konačno došao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno koncertno aktiviranje kluba Palach nakon godinu i pol dana pauze i renovacije idealno se spaja s Jonathanovom željom.

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kn, a ukoliko ih ostane, na dan koncerta trebat će izdvojiti 40 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo