DOLAZI DAVID GUETTA / Exit najavio spektakl koji će se dugo prepričavati

Image

Dobitnik dvije nagrade Grammy nastupit će na Dance Areni, gdje će, prema najavama, prirediti 'spektakl koji će se dugo prepričavati'.

24.5.2013.
12:39
VOYO logo

Najsupješniji DJ u povijesti glazbe, David Guetta, pridružio se popisu izvođača novosadskog Exit festivala.

Dobitnik dvije nagrade Grammy nastupit će na Dance Areni, gdje će, prema najavama, prirediti "spektakl koji će se dugo prepričavati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"David Guetta je u posljednjih nekoliko godina prerastao okvire DJ-inga i postao jedan od najpopularnijih izvođača na svijetu. Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizualna produkcija zbog koje će Dance Arena doživjeti pravu revoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne smije propustiti", izjavila je Karen Young, programski direktor Dance Arene.

Osim njega, na EXIT-u nas čeka spektakularnih pet dana koji će obilježiti 2013. godinu i nastupi zvijezda kao što su Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, The Prodigy, ali i preko 500 drugih na više od 15 festivalskih pozornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

zbog koje će Dance Arena doživjeti pravu revoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne smije propustiti.“ – izjavila je Karen Young, programski direktor Dance Arene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo