'My EXIT Adventure' / EXIT i Viber lansirali globalni paket stikera “Moja EXIT Avantura”!

Festival Exit i Viber pozivaju sve kreativce diljem svijeta na sudjelovanje u vrhunskom natječaju za dizajniranje stickera

6.7.2016.
12:02
VOYO logo

EXIT festival je u suradnji s Viberom, jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka s više od 754 milijuna jedinstvenih korisnika širom svijeta - objavio službeni paket Viber stickera “Moja EXIT avantura”!

Stickeri su objavljeni na srpskom i ruskom jeziku na sam rođendan Exita 29. lipnja (praćeni engleskom verzijom od 4. srpnja) te su dostupni na svim tržištima širom svijeta, što ih čini jedinstvenim među paketima koji potiču iz Srbije. EXIT i Sea Dance su time postali prvi među vodećim svjetskim festivalima koji imaju svoj paket stickera na Viberu, i milijuni njegovih korisnika širom svijeta će od sada moći razmjenjivati ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tijekom cijele godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za design stickera pobrinula se pobjednica globalnog natječaja “Moja EXIT avantura” Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3.000,00 dolara i putovanje na EXIT Avanturu za dvoje uz VIP pristup backstage zonama u kojima će se naći neke od najvećih  zvijezda svjetske muzičke scene! Cilj stickera "Moja EXIT avantura" je da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz cijelog svijeta. Ovi stickeri će ljubiteljima festivala dodatno približiti jedinstven koncept festivalskog ljetovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dvije spektakularne lokacije u dvije susjedne zemlje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavite pratite sve važne informacije o Exit avanturi!

I prije nego što krenete na Exit avanturu, možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći Public Chat Exit avanture na Viberu! Izvođači na Exit avanturi će gostovati na Public Chatu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal za festival biti će  dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, partyja te konferencija u međuvremenu. Nastavite sa praćenjem Public Chata ovdje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo