filmovi, glazba, iskustva / Evo 14 razloga zašto doći na 14. izdanje Tabor Film Festivala!

Image
Foto: Tabor Film Festival / international short film festival

Donosimo vas samo 14 razloga zašto ovaj vikend trebate provesti u Zagorju na Tabor film festivalu

4.7.2016.
11:00
Tabor Film Festival / international short film festival
VOYO logo

1) Filmovi, filmovi, filmovi. Preko 200 kratkometražnih filmova, uključujući tri svjetske premijere i film nagrađen Oscarom u debelom hladu dvorca. Svaki ljubitelj sedme umjetnosti garantirano dolazi na svoje.

Image
dođi, idemo kampirati /

Idealan početak toplog ljeta garantira odličan filmski i glazbeni program Tabor film festivala

Image
dođi, idemo kampirati /

Idealan početak toplog ljeta garantira odličan filmski i glazbeni program Tabor film festivala

2) Povratak Rundeka u Zagorje nakon 36 godina. Da, dobro ste pročitali, Darko je zadnji koncert u Zagorju gdje je proveo dobar dio djetinjstva imao davne 1980. s bendom Haustor kojeg sigurno ne treba posebno predstavljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3) Noć žive publike. Interaktivni program pomaknutih i neobičnih kratkometražnih filmova u kojem publika uz moderaciju Zorana Kelave svojim reakcijama (zvečke, baloni, itd.) određuje pobjednika.

Image
Foto: Tabor Filma Festival


4) Najljepši stage u Hrvatskoj – Sunset stage. Idilično dočekati zalazak sunca uz live bend i pogled na zeleno Zagorsko more apsolutni je hit festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5) Dvorac Veliki Tabor. Jedan je od najznačajnijih kulturno–povijesnih spomenika profanoga graditeljstva kontinentalne Hrvatske koji se nalazi u netaknutoj prirodi. U samom dvorcu su postavljene čak četiri izložbe koje ne smijete propustiti.

6) Vrhunska gastronomska ponuda iliti ništa na prazan želudac. Voljeli vi hamburger od konoplje, kebab od seitana, obične pljeskavice ili palačinke, sigurno nećete ostati gladni uz hranu koju spremaju Šumski kuhar, Grof Ratkay, Taste of Home i Udruga Perun. Hladne gemište ne treba posebno naglašavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7) Kamp s pogledom na prekrasno Zagorje. Niste osjetili festival ako niste bar jedan dan kampirali i bili stanovnik veselog šatorskog naselja. Kamp je besplatan za sve s festivalskom i dnevnom ulaznicom uz prethodnu rezervaciju.

8) Pjevanje uz logorsku vatru. Ono što svi volimo su gitarica, vatrica, zagrljaji, ljetne ljubavi koje će nam pružiti premijerno izdanje stagea Taborska vatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9) Ples non stop. Kries, Kultur Shock, Repetitor, ABOP, Radio Aktiv bendovi su poznati po nevjerojatnoj energiji, a tu je i bogati DJ program koji će natjerati sve zadnjice na ples do zore.

10) Kick4All. 45 minuta jutarnje tjelovježbe uz dvostrukog svjetskog kickboxing prvaka Marka Dešu. Mamurluk, što je to?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11) Bazeni, kupanje, sunčanje. Svi gosti festivala s narukvicom za vrijeme trajanja TFF-a ostvaruju popust od 15% na ulaznicu za Terme Tuhelj i Terme Olimia koje se nalaze nekoliko kilometara od Velikog Tabora.

Image
Foto: Tabor Filma Festival

12) Pomoć ljudima u nevolji. Humanitarna organizacija Are You Syrious organizrat će mini šatorsko naselje u kampu, kao i dnevni vrtić za djecu, a sve prikupljene donacije bit će namijenjene za pomoć tražiteljima azila u Republici Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13) Europsko nogometno prvenstvo. Ništa bez nogometa. U četvrtak gledamo derbi između Francuske i Njemačke na velikom 7×3.5m platnu, a nedjelja je rezervirana za veliko finale pobjednika ovog meča protiv Walesa ili Portugala. Nešto nam govori za koga ćete navijati.

14) Okej,okej, koliko to sve košta? Cijena festivalske karte za sva četiri dana je samo 125 kuna, dok dnevne koštaju 60 kuna. I da, kad bude stoto izdanje, navest ćemo upravo toliko razloga zašto ponovo doći na Tabor Film Festival.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo