RTL Danas u 18:30 / Ekskluzivno istraživanje CRO Demoskop! Veljača je mjesec velikih iznenađenja

Image

Ne propustite biti uz informativnu emisiju RTL Danas i Damiru Gregoret koja u 18:30, donosi nove rezultate istraživanja CRO Demoskop

6.2.2019.
12:10
VOYO logo

Što građani misle o političarima i političkim strankama? Tko ima njihove simpatije, a čija je popularnost pala? To su samo neka od pitanja na koja odgovore daje CRO Demoskop, redovito mjesečno istraživanje agencije Promocija plus, a čije rezultate ekskluzivno donosi RTL u središnjoj informativnoj emisiji "RTL Danas".

Novo istraživanje donosimo u 18:30 u informativnoj emisiji RTL Danas, a rezultate će komentirati i Zoran Šprajc u emisiji RTL Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke od tema koje istražujemo su: preferencije političkih stranaka, percepcija političara, izlazak na izbore, najpozitivniji hrvatski političar, najnegativniji hrvatski političar i druge odnose u političkoj areni.

Istraživanje se provodi početkom mjeseca na reprezentativnom uzorku (punoljetna populacija u Hrvatskoj) od 1.300 ispitanika CATI metodom (telefonski). Uzorak je stratificiran po županijama i veličini naselja, uz kontrolu socio-demografskih obilježja birača po spolu, dobi i obrazovanju; standardna greška uzorka: ±2,7% uz razinu pouzdanosti od 95%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite biti uz RTL Danas i Damiru Gregoret u 18:30, u novom istraživanju CRO Demoskop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo