TAPIR ROBI PREDVIDIO REZULTAT / Ekskluzivna prognoza najpoznatijeg hrvatskog vidovnjaka

Utakmica godine je pred vratima, a prije Gdanjska i stadiona gdje će se Vatreni potući sa Španjolcima, sve su oči uperene u Robija. Tko će pobijediti i tko će se kvalificirati? Još jednom smo pitali dosada nepogrješivu tapirovu njušku.

18.6.2012.
18:25
VOYO logo

Tko bi mogao pobijediti? Španjolska ili Hrvatska? Ovo je dosada najteža odluka pa se i životinje premišljaju i kalkuliraju i nisu jedine.

Robi se već pripremio za utakmicu i navijanje, kao da ga ništa nije ni briga. I nije mu baš bilo svejedno što smo ga došli gnjaviti s prognozama, jer i on se htio opustiti prije utakmice i nju u miru gledati, ne razmišljajući previše o instinktu i silnim pritiscima na njega.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voljeli bismo da Robi bude tako odlučan i njuškom pogurne Hrvatsku prema četvrtfinalu, kao što je to odrješito učinio prije utakmice s Ircima, a nikako nismo htjeli da bude tako odlučno neodlučan kao prije onih 1:1 protiv Talijana. Ipak, Robi je pokazao na neriješen rezultat, a glas o njegovom proročanstvu brzo se pročuo zoološkim vrtom.

Kako god bilo, Robi se odlučio zasluženo osladiti, a mi smo počeli pakirati stvari. I baš kad smo snimanje privodili kraju Robi je gurnuo španjolsku loptu, a ostala je samo hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo