NE ŽELITE PROPUSTITI / Ekipa 'Dosjea Jarak' otkrila: 'Druga epizoda će biti još bolja i emotivnija. Proziva dobro poznata lica...'

Image
Foto: RTL

Ako ste propustili prvu epizodu ili ju želite opet pogledati, to ćete moći ove nedjelje jer će se ponovo emitirati na programu RTL-a u 22:10. Epizodu uvijek možete pogledati na platformi Voyo. Drugu epizodu koja se također bavi ubojstvom osnivača Nacionala Ive Pukanića i njegovog suradnika Nike Franjića na RTL-u možete pogledati već idućeg četvrtka u 22:30 sati. Dan ranije drugi dio ove priče bit će dostupan na platformi Voyo

4.11.2023.
17:47
RTL
VOYO logo

Prva epizoda dokumentarnog serijala 'Dosje Jarak' svoju je premijeru na malim ekranima imala ranije ovoga tjedna te je oduševila gledatelje, a pohvale su stigle i od brojnih kolega.

"Odavno, a moguće nikad nitko nije podrobnije opisao i ekranizirao neki događaj od tebe Andrija i ekipe koja je sudjelovala s tobom u ovom serijalu", jedna je od reakcija gledatelja nakon odgledane epizode. "Svaka čast Andrija Jarak, Dosje Jarak i RTL. Nešto savršenije odavno nisam pogledala. Naravno, još sam šokirana", poručila je druga gledateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje oduševljenje ne krije ni Andrija Jarak koji se zahvalio na pozitivnim komentarima.

"Hvala vam svima, dragi ljudi", poručio je Jarak koji ovaj docu serijal autorski potpisuje s iskusnim RTL-ovim licem Darijem Todorovićem koji je na projektu sudjelovao kao redatelj i scenarist. Core team s njima je činila istraživačka novinarka Marijana Čikić koja nam je otkrila što gledatelji mogu očekivati od druge epizode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POBJEDNIK TERMINA /

'Dosje Jarak' bio je najgledaniji format u svom terminu prikazivanja: 'Znali smo da je to to, baš smo ponosni!'

Image
POBJEDNIK TERMINA /

'Dosje Jarak' bio je najgledaniji format u svom terminu prikazivanja: 'Znali smo da je to to, baš smo ponosni!'

"Ako vam se svidjela prva epizoda Dosjea Jarak, sigurni smo da će vam druga biti još bolja. Svi iz tima mislimo tako, a teško je zapravo objasniti zašto. Možda zato što je emotivnija. Možda zbog toga što proziva hrvatskoj javnosti dobro poznata lica koja su mogla imati koristi od Pukanićeva ubojstva. Njegova kći i sestra sigurne su da ga je ubio netko iz Hrvatske. I neće vam biti tako teško u to povjerovati kad pogledate drugu epizodu našeg serijala. Protiv jednog je trebao svjedočiti, za drugog je znao da ima ljubavnicu, a trećem je opasno narušio imidž. Jesu li to bili dovoljni razlozi ili iza svega ipak stoji duhanska mafija?! Gledajte nas u četvrtak u 22:30 i na kraju sami donesite svoj sud kad već institucije sve ove godine nisu pronašle naručitelja ubojstva Ive Pukanića", poručila je Čikić.

Ako ste propustili prvu epizodu ili ju želite opet pogledati, to ćete moći ove nedjelje jer će se ponovo emitirati na programu RTL-a u 22:10. Epizodu uvijek možete pogledati na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu epizodu koja se također bavi ubojstvom osnivača Nacionala Ive Pukanića i njegovog suradnika Nike Franjića na RTL-u možete pogledati već idućeg četvrtka u 22:30 sati. Dan ranije drugi dio ove priče bit će dostupan na platformi Voyo.

POGLEDAJTE VIDEO: Zašto je slučaj Pukanić toliko važan i nakon 15 godina? 'Nikad nakon toga nismo imali takvu teroritičku akciju u centru Zagreba'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike