ništa bez maestra / Dujmić postao glumac u novom hitu Ante Casha, spojila ih 'Milena'

Rajko Dujmić postao je glumac. Glavnu ulogu u svom spotu dodijelio mu je reper Ante Cash. Spojila ih je Milena, a kako to izgleda i zvuči, reći će vam Marija Pajić.

4.2.2015.
17:29
VOYO logo

Predstavljamo vam jednu sasvim novu Milenu i jedna posve nova uloga RajkaDujmića.

Ovo je novi hit AnteCasha i zadarskog PostolarTrippera. Već sada znamo tko će u dogledno vrijeme vladati hrvatskim top ljestvicama! No, ni ovoga puta ništa nije išlo bez maestra Rajka Dujmića!

"Super mi je to, ali ovo sada ima skroz drugi smisao, drugi naglasak. Drago mi je da moje pjesme žive i makar samo kroz naslov u opcijama mladih ljudi", kazao je Rajko Dujmić, glazbenik.

Ugostiti legendu hrvatske glazbe na snimanju videospota za novu Milenu, luckastim dečkima ravno je ostvarenju sna!

"Glavni je motivator, baš je iskusnjara - stani, selfie, hvala ti... Baš je bio dobre volje i pokazao je kako se to radi", prepričao nam je Ante Cash, reper.

"Sad sam imao priliku da napišem u rezime da sam se glupirao s Dujmićem i ako mi nitko neće vjerovati - imam video", kazao je Davor Valčić, Postolar Tripper.

Milena iz 2015. godine zapravo je najbolji mogući uvod u album Ante Casha koji će svjetlo dana ugledati u petom mjesecu! Za razliku od svoje prethodnice, ova Milena ne miriše na jabuke!

Hitovi iz pera Rajka Dujmića, nastali praktički u prošlom stoljeću - očigledno i danas sasvim dobro žive. Žicu za hitove, očigledno ima i Ante Cash koji je primjenio vrlo dobru taktiku - učiti od najboljih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo