FOTO: / Turiste dočekuju jezivo prljavi WC-i

Da je nekima u turizmu jedini moto zaraditi i da im nije stalo više ni do čega, dobro je poznata činjenica.

27.7.2012.
16:31
VOYO logo

Javila nam se čitateljica (podaci poznati redakciji) koja radi u Dugoj Uvali kod Pule, koja se užasnula kad je ugledala prizor u tamošnjim javnim zahodima.

"Radeći s djecom na ljetovanju, odvela sam ih do mjesta s 'najpogledom' i šokirala se otvorivši vrata WC-a za goste plaže. U drugoj kabini WC-a, stanje je bilo jednako jezivo", ogorčena je naša čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije incident, nego pravilo!

Da ovi javni zahodi nisu slučajno bili prljavi kad je navratila s djecom, potvrdila joj je prijateljica koja je večer prije boravila u baru na plaži. Iako je bila gost tog ugostiteljskog objekta, nije mogla koristiti WC unutar objekta, već je morala ići u užasno prljave javne WC-e koji se nalaze pored bara.

Nije ni čudo što se najčešći prigovori turista odnose na higijenu ugostiteljskih objekata i javnih WC-a, no čudno je što u ovakvim slučajevima ne reagiraju nadležne inspekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li i sami doživjeli neugodna iskustva boraveći turistički na našoj obali? Šaljite nam vaše fotografije i priče na vijesti@portal.net.hr kako bismo upozorili nadležne da otklone sve uočene nedostatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo