Preživljava od novca koji joj svaki mjesec šalju bivše kolege

U predblagdansko vrijeme priča iz dubrovačke FINA-e doista je vrijedna pažnje.

12.12.2013.
14:11
VOYO logo

Novac bez kojeg Lidija Mitrović ne bi mogla preživjeti "od prvog do prvog" uplaćuju njezini bivši kolege iz dubrovačke podružnice FINA-e. Svakog mjeseca daju 10 kuna od svojih plaća kako bi njoj pomogli.

Budući da zbog bolesti ne radi već devet godina, Dubrovčanka u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkriva da ne zna poimenice tko su uplatitelji, no ovu prigodu koristi da im od srca zahvali na pažnji koja bez prekida traje od 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravlje je, vjerujte mi, najveće bogatstvo. Prije devet godina, u 44. godini života, doživjela sam moždani udar. Nakon toga više nisam mogla raditi. Od 2004. do 2007. godine bila sam na bolovanju. Trebala sam se oporaviti od bolesti.

Moji kolege su mi odmah priskočili u pomoć. Više puta su mi jednokratno uplaćivali novac potreban za liječenje i rehabilitaciju. Od kada sam otišla u mirovinu, njihova pomoć je stalna", ispričala je Lidija Mitrović, koja već godinama živi u Domu umirovljenika kod stare dubrovačke bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada mirovinom plati smještaj u domu, ne ostane joj ništa za svakodnevne potrebe. I upravo zato novac koji dobije od kolega znači joj puno.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Novosti/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/230147/Default.aspx

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo