POČELO RAZGLEDAVANJE / Država daje poslovne prostore u zakup: U ponudi su neke od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija

Image
Foto: Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Država u zakup daje 32 poslovna prostora, a njihovo razgledavanje počinje u ponedjeljak, 30. kolovoza, i traje do petka, 3. rujna

30.8.2021.
17:59
Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Trebate li poslovan prostor, mogli biste razmisliti o javnom pozivu za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora raspisanom od strane države.

Država tako u zakup daje 32 poslovna prostora, a njihovo razgledavanje počinje s današnjim danom, 30. kolovozom.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trgovačko društvo Državne nekretnine d.o.o. 16. srpnja je na temelju Odluke Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo javni poziv za podnošenje ponuda.

Kao što smo prethodno i spomenuli, u ponudi su 32 prostora, od čega je u Zagrebu njih 21. Zadnji dan za razgledavanje je petak, 3. rujna. Ponude je moguće podnijeti do 10. rujna 2021. godine do 12 sati, na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog će se dana, od 13 sati, u Ulici Republike Austrije 14, Zagreb, u dvorani u prizemlju, u prostorijama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, javno otvarati pristigle ponude, uz, naravno, pridržavanje svih epidemioloških mjera.  

Image
DRŽAVA PRODAJE 41 POSLOVNI PROSTOR U SVOM VLASNIŠTVU: /

Pogledajte za koliko novca se nude i gdje se sve nalaze

Image
DRŽAVA PRODAJE 41 POSLOVNI PROSTOR U SVOM VLASNIŠTVU: /

Pogledajte za koliko novca se nude i gdje se sve nalaze

Od onih najatraktivnijih, do onih nešto manje atraktivnih lokacija...

Ugovor o zakupu poslovnog prostora sklapa se na određeno vrijeme od deset godina, a smatra se sklopljenim i proizvodi pravne učinke danom njegove potvrde od strane javnog bilježnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na natječaju tako možete pronaći prostor na nekim od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu, ali i onih nešto manje atraktivnih. Primjerice, za prizemlje ulične zgrade gotovo u samom centru, ulici Frane Petrića 4, početna mjesečna neto zakupnina iznosi 7.843,21kn, a jamčevina 23.529,63kn.

Za zakup prostora u Mesničkoj ulici, početna mjesečna neto zakupnina iznosi 5.246,79kn, a jamčevina iznosi 15.740,37kn. Za zakup prostora u nešto manje atraktivnoj lokaciji, Nad lipom 4A, početna mjesečna neto zakupnina iznosi 592,73kn, a jamčevina 1.778,19kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prostor se u zakup daje i drugim gradovima - u Bjelovaru, Rijeci, Osijeku, Petrinji, Puli, Splitu, pa čak i otoku Braču, a ovdje možete pogledati što se nudi i koji je datum predviđenog obilaska.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo