DRAMATICNA ISPOVIJEST MLADE MAJKE / 'Oteo je mene i bebu, odvukao nas u Bosnu, bojala sam se za nase zivote'

Lazni Facebook profil koji je kao osvetu bivsoj partnerici otvorio ostavljeni mladic, inace osoba otprije u sukobu sa zakonom, uklonjen je.

4.3.2015.
14:45
VOYO logo

Sve sto joj se dogodilo bio je samo djelic onoga sto je prosla zbog emocionalno povrijedenog bivseg partnera. Ova Splicanka, majka djeteta nesto starijeg od godine dana, nakon sto je dobila podrsku cak i prijatelja i poznanika svojeg donedavnog decka odlucila je progovoriti. Sada je za Slobodnu Dalmaciju ispricala cijelu pricu i sve sto je prozivjela od svibnja prosle godine, kad je i zapocela njezina drama.

Nakon sto se razisla s bivsim partnerom s kojim je dobila dijete zapocela je ljubavnu vezu s ovim nesretnikom koji joj je pokusao unistiti zivot. Njezino dijete tada je imalo deset mjeseci. Poznavala ga je otprije, iako je kaze znala da je bio malo mutan, upustila se u vezub jer ju nije bilo briga kako i od cega zivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oboje smo se zaljubili

"Zapoceli smo vezu prije proslog ljeta, u svibnju, i oboje smo se zaljubili, ta je lazna idila potrajala mjesec-dva, cak smo zajedno bili na ljetovanju na Korculi, on, ja i moje dijete, kao neka sretna patchwork-obitelj. On je inace takoder otac malog djeteta i zbog toga mi je jos vise nepojmljivo ono sto mi je kasnije priredio", prisjeca se Splicanka.

Zabranjivao joj izlaske, a potom je odveo u Zagreb

"Osjetila sam da problemi pocinju kad je poceo pritisak na mene zbog mojih neizbjeznih kontakata s bioloskim ocem moga djeteta, buduci da smo u fazi njegova odrastanja i podizanja duzni, dakako, suradivati. On (podaci poznati redakciji, n.a.) to nije mogao podnijeti, pa mi je poceo zabranjivati izlazak iz kuce, cak i odlaske u autoskolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drzao me zakljucanu, oduzeo mobitele, hakirao profil na drustvenoj mrezi

Alarmantna situacija, pak, snasla me je u Zagrebu, kad me je nagovorio da odemo tamo na par dana, nakon cega me jedva pustio u Split po dijete. Zbunjena njegovim ponasanjem i planovima, pristala sam vratiti se s bebom vlakom u Zagreb, gdje je on unajmio stan na Lanistu, u jos neuseljenoj novogradnji i tamo me je uglavnom drzao zakljucanu. I inace me nikamo nije pustao samu, a uzeo mi je i mobitele, te je hakirao moj profil na drustvenoj mrezi kako bi cijeli moj zivot drzao pod kontrolom. S vlastitom majkom mogla sam razgovarati samo pred njim", nastavlja pricu.

Odvukao je nju i dijete u Bosnu od kuda se jedva izvukla

Kaze da je pocela osjecati strah za bebin i svoj zivot. Odveo ju je i u Bosnu, odakle se, kaze, jedva izvukla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali smo ici u Zagreb, vodila sam i bebu, bila je vecer i mi smo tijekom voznje usnuli. Kad sam se prenula iz sna i ugledala natpis Posusje, znala sam da sam opet prevarena, pocele su mi se tresti ruke i noge. Odveo nas je u Sarajevo, opet u neku unajmljenu kucu, pripremao je teren za bijeg od hrvatskog pravosuda jer je presuda protiv njega u meduvremenu postala pravomocna."

Uspjela ga je namoliti da joj dopusti da se vrati u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bivsi se nikako nije mogao pomiriti s nasim krajem, maltretirao je moje roditelje, prijateljice i sestru, a majcin broj cak je objavio na onom gnusnom profilu na kojemu se ja, kao, nudim muskarcima za 100 kuna. Poslije je meni i ocu mojeg djeteta slao prijetnje da ce nas pronaci na Peljescu, gdje smo otisli proslaviti Novu godinu..."

Sada kada se konacno oslobodila zlostavljaca odlucila je podici privatnu tuzbu protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo