NAPETI DANI / Drama u HNS-u: Vrdoljak potvrdio da je spreman sam dati mandat na raspolaganje

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Vrdoljak je priznao da je razgovarao s Plenkovićem, naglasivši da su ga zanimale njegove namjere.

5.6.2017.
13:01
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

"Spreman sam dati mandat na raspolaganje", kazao je Vrdoljak nakon sastanka u središnjici HNS-a, dodavši da neka članovi stranke odluče.  "Moja politička karijera zadnja je, na prvom mjestu mi je interes Hrvatske", izjavio je Vrdoljak nakon što se neformalno sastalo najuže vodstvo HNS-a, a sutra bi sjednicu trebalo održati Predsjedništvo stranke.

Vrdoljak je priznao da je razgovarao s Plenkovićem, naglasivši da su ga zanimale njegove namjere. Na pitanje zašto su ušli u pregovore s HDZ-om, a prije samo mjesec dana pokrenuli su opoziv HDZ-ove Vlade, odgovorio je da je to sve povijest i politika:
"Politički rejting neću nikada staviti ispred boljeg obrazovanja za moje troje djece. Ako je ijednom roditelju bitniji politički rejting od boljeg obrazovanja za njegovu djecu, ja taj nisam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluka o slaganju većine s Plenkovićem nije individualna odluka, o tome će se razgovarati na tijelima stranke, ne pada mi na pamet ići mimo stranke. Na tijelima stranke donijet ćemo odluku i o vodstvu i o budućnosti stranke", poručio je Vrdoljak, dodavši da je  s premijerom vodio razgovore kako to prezentirati pred strankom.

Za njega HNS nije izgubio nigdje osim u Varaždinu. "Nitko nikad nije toliko puhao za vratom Bandiću kao Mrak", poručio je Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo