na rubu incidenta / Drama na Biševu - muškarac blokirao ulaz u Modru špilju i prijetio: 'Sve ću zapaliti!'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Skiper koji je svjedočio događaju kaže da je spomenuta osoba koja je jutros zapriječila ulaz u Modru špilju prijetila s kantom benzine da će sve zapaliti

7.8.2017.
16:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U ponedjeljak u jutarnjim satima ispred Modre špilje na Biševu, jedan muškarac stao je ispred ulaza i prepriječio brodicama ulaz u špilju, prijeteći da će je zapaliti, piše Dalmacija danas. 

Događaj je potvrdila i Ana Čepić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros smo u 9 sati i 15 minuta zaprimili dojavu da je jedna osoba u brodici ispred Modre sprječavala druge brodice da uđu u Modru špilju, prijeteći da će špilju zapaliti. Policija je odmah upućena na mjesto događaja. Stigli su tamo i osoba je privedena u Policijsku postaju u Visu gdje se vrši kriminalističko istraživanje", rekla je Čipić.

Skiper koji je svjedočio događaju kaže da je spomenuta osoba koja je jutros zapriječila ulaz u Modru špilju prijetila s kantom benzine da će sve zapaliti, a spomenuti portal neslužbeno doznaje da se radi o bivšem djelatniku Nautičkog centra Komiža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On tvrdi da je situacija na tom području inače kaotična i kako najveći problemi nastaju pri kupovini karata. 

"Problem je kada dođemo s grupom, recimo od 50 ljudi. Meni prvo treba sat vremena da kupim karte. To je prvo čekanje u redu. To što čekam karte za svoje goste, doprinosi tome da je red kraći. Zamislite da u redu stoji dodatnih 50 ljudi. Uveo se novi sustav timbravanja karata. Tu se onda drugi put dugo stoji u redu na suncu. To je na kraju dovelo do velike nervoze posjetitelja. Ona dva mjeseca u srcu sezone stanje je vrlo kaotično, nešto se mora promijeniti. Mislim da se Nautički centar jako loše odnosi prema nama koji Modroj špilji dovodimo ovoliki broj posjetitelja, odnosno veliku zaradu. U posljednje vrijeme uvedena su određena pravila i to pohvaljujem, no jako je puno mjesta za napredak", rekao je iskusni skiper, piše Dalmacija danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo