'AFERA OSJEČKI SUCI' / Poznati poduzetnik i umirovljeni policajac: USKOK sumnja da su ovo ljudi koji su 'dilali' informacije Zdravku Mamiću

Image
Foto: Sanjin Strukic/Denis Kapetanovic/PIXSELL

Tadić je osumnjičen za posredovanje pri davanju mita sucima, baš kao i Zoran Mamić

7.6.2022.
18:25
Sanjin Strukic/Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Osječki poduzetnik Drago Tadić ponovno je pod povećalom USKOK-ovih istražitelja, ali i jedan umirovljeni inspektor PU osječko-baranjske, neslužbeno doznaje Večernji list.

Policajca se sumnjiči da je, dok je još radio, "dilao" Tadiću informacije koje su ga zanimale, a odnosile su se na procese vođene protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko je meni poznato, Drago Tadić je bio sam na razgovoru i potom pušten, nije uhićen. Ne znam točno o čemu se radi, jer sam trenutno u Zagrebu, a ne u Osijeku, ali znam da neće biti zadržan", kratko je za Večernji rekao Tadićev odvjetnik Zdravko Dumančić.

Otkazano ročište najvljeno za danas

To bi mogao biti još jedan krak "afere osječki suci". Kada su u srpnju prošle godine uhićena trojica osječkih sudaca zbog sumnje u primanje mita od Zdravka Mamića, policija je pokucala na vrata i Dragi Tadiću. Tadić je osumnjičen za posredovanje pri davanju mita, baš kao i Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi Tadiću danas je trebalo biti održano ročište na Općinskom sudu u Osijeku zbog jednog drugog sudskog postupka, no najava je kasnije maknuta iz sudskog ročišnika dostupnog na internetskim stranicama Suda, pa je za pretpostaviti da je ročište odgođeno upravo zbog najnovijeg slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo