DRAGO ĆOSIĆ POJAVIO SE DANAS NA POSLU: / 'Ušao je u redakciju s velikim osmijehom na licu i rekao: 'Dobar dan, evo mene, kriminalca'

Image
Foto: Pixsell

S velikim osmijehom na licu Drago Ćosić danas se pojavio u sportskoj redakciji HRT-a.

7.9.2018.
19:19
Pixsell
VOYO logo

Drago Ćosić danas se, na iznenađenje mnogih kolega s HRT-a, pojavio na svom radnom mjestu, unatoč činjenici da je jučer u javnost procurila priča o njegovoj preprodaji karata za utakmice Svjetskog prvenstva koje je, bez znanja svojih šefova na Prisavlju, dobio od EBU-a.

"Ušao je u redakciju s velikim osmijehom na licu i rekao: 'Dobar dan, evo mene, kriminalca' i počeo se smijati. Mi smo ga blijedo gledali. Nije nam bilo do smijeha", rekao je za Jutarnji jedan Ćosićev kolega iz sportske redakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema im se otkaz?

Ostali kolege nagađaju kako je moguće da je Ćosiću odvjetnik savjetovao da dođe na radno mjesto kako zbog nedolaska ne bi dobio otkaz.

O njegovu slučaju odlučivat će se sljedećeg tjedna na Radničkom vijeću HRT-a nakon što im je Ravnateljstvo HRT-a poslalo svu dokumentaciju vezano za Ćosića i Sašu Dedića. Ujedno su im predložili da ovom dvojcu uruči otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40 spornih karata

Nakon što su se četiri ulaznice za finale SP-a pojavile u prodaji, FIFA (Svjetska nogometna organizacija) zatražila je od EBU-a (Europska unija javnih televizija), čiji je HRT član, objašnjenje o okolnostima pojavljivanja spornih karata u prodaji.

Odmah nakon zaprimljene službene informacije od EBU-a, HRT je poduzeo sve potrebnemjere i radnje te o tome obavijestio nadležna državna tijela radi provođenja daljnjih izvida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U daljnjoj istrazi se pokazalo da su dvojica djelatnika mimo znanja HRT-a zatražila i dobila čak četrdeset ulaznica nekoliko mjeseci prije početka SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo