tajanstveni život / Doznajte tko je mladi ljubavnik Brigite Franić!

Image
Foto: RTL

Čuvši da je Ivan odlučio zadržati Marinu u kuriji protivno njenoj i Barbarinoj volji, Brigita će utjehu pronaći u – ljubavniku!

8.10.2013.
12:25
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi RTL-ove dramske serije Tajne glavna zlica, Brigita Franić, otkrit će gledateljima dio svog tajanstvenog života. Čuvši da je Ivan odlučio zadržati Marinu u kuriji protivno njenoj i Barbarinoj volji, Brigita će utjehu pronaći u – ljubavniku!

Ivan se sukobi s Barbarom i Brigitom nakon što je doznao da su podmetnule sat Marku i odmah se ispriča Marini zbog neugodnosti. Pod teretom grižnje savjesti Ivan se odluči na drastičan korak: upiše Marinu u svoju oporuku. Brigita je zgrožena tim potezom, no utjehu pronađe u mladom i vrlo naočitom ljubavniku Robertu! Tajanstvenog mladića s mračnom prošlosti, a koju će gledatelji otkrivati u nadolazećm epizodama, glumi jedan od najperspektivnijih mladih bosanskih kazališnih i filmskih glumaca, Amar Selimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Prije diplomiranja na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu Amar je glumio u brojnim kazališnim predstavama i nekoliko filmova, te osvojio i nagradu Rejhan Demirdžić za najboljeg mladog glumca u predstavi Hamlet 2005., a uloga Brigitinog ljubavnika mu je prva televizijska uloga.

Istovremeno, kako bi joj pomogao da zaboravi na brige, Nikola vodi Marinu na izlet u Zagreb, no taj se izlet zamalo pretvori u pakao kad sretnu Nikolinog bivšeg kolegu Gorana. Filip se osjeća sve gore jer veza između Nikole i Marine jača...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se Amar snašao kao ljubavnik Ksenija Pajić doznat ćemo već večeras, u novoj epizodi serije Tajni u 20 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo