AUTOBIOGRAFIJA BASISTA AZRE / Doznajte kako je bilo svirati u najvećem hrvatskom rock bendu

Image

U pitanju je autobiografija basista Azre Miše Hrnjaka koji je s kontroverznim Džonijem Štulićem svirao u njegovoj nakreativnijoj fazi

8.5.2015.
16:07
VOYO logo

Idućeg tjedna, zahvaljujući knjizi pod nazivom "Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)", doznat ćemo kako je bilo svirati u najvećem hrvatskom rock bendu, legendarnoj Azri!

U pitanju je autobiografija basista Azre Miše Hrnjaka koji je s kontroverznim Džonijem Štulićem svirao u njegovoj nakreativnijoj fazi, od debitantskog albuma "Azra" do besmrtnih ploča poput "Sunčana strana ulice" i "Ravno do dna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ideja za pisanje ove knjige je sazrijevala više godina. Kada sam se vratio na scenu, mnogi mlađi glazbenici su me pitali mnogo toga, pa sam pričao priče. Ja volim pričati priče. Rekli su da to moram zapisati, napisati knjigu. Eto, tako su mi stavili bubu u uho! Period s Azrom, Džonijem i Borisom je bio vrlo intenzivan dio mog života, i jest, obilježio me do danas na mnogo načina. Ali to su bile samo tri i pol godine, od mojih dosadašnjih 55. Knjiga nije o Azri, ali upisao sam mnogo anegdota i doživljaja iz tog perioda, stvari koje znamo samo nas troje. I još mnogo drugih događaja. Na ovaj ili onaj način vezanih uz rock and roll" prisjetio se Mišo Hrnjak koji je ovo izdanje obogatio i fotografijama iz private arhive.

Promocija knjige održat će se 19. svibnja u 19:30 sati u Vintage Industrial Baru, nakon čega slijedi koncert Leiner & Hrnjak band u 21:00 sat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo