od 15. do. 17.7. / Donji Miholjac je i ovo ljeto 'it' mjesto: najavljeni su svi headlineri za Backyard Art Festival

Image

Ovo ljeto će vas na glavnoj pozornici zabavljati Let 3, Debeli Precjednik, Sassja, Kultur Shock i mnogi drugi

9.6.2016.
16:00
VOYO logo

Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od početka drugog Backyard Art Festivala u Donjem Miholjcu, koji se održava od 15. do 17. srpnja, stoga je vrijeme za najavu svih ovogodišnjih headlinera. 

Podsjetimo da su od headlinera do sad najavljeni francuski bend s afrobeat i ragga primjesama - Joke te jedan od najautentičnijih hrvatskih bendova, Let 3. Zadnji headliner, KULTUR SHOCK, dolazi iz Seattlea, a sa sobom nosi odličnu kolekciju iz lonca pjesama začinjenog mješavinama etna, punka, rocka i metala koja će se odlično uklopiti u ostatak glazbenog programa BAF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na main stageu će osim headlinera i ostalih već najavljenih bendova nastupiti i đurđenovački rock bend, Milost. Publiku će i do ranih jutarnjih sati budnom držati i DJ-evi, a prvi su se toj ekipi pridružili MAX i MEFA iz Revolt DJ's-a.  Osim main stagea, na BAF-u postoji i acoustic stage na kojem ćemo se zagrijavati uz valpovački bend, Stray Rounds i Deep Steady​. 

Od bendova main stagea su zasad najavljeni Krešo i Kisele kiše (punk/rock, Rijeka – Hrvatska), Tea Break (punk/rock, Beograd – Srbija), Sassja (hip-hop,Tuzla – Bosna i Hercegovina), Debeli Precjednik (punk, Osijek – Hrvatska), Amber Smith (indie rock, Budimpešta -  Mađarska), Officer Down (ska, Rijeka – Hrvatska), Milost (punk/rock, Đurđenovac – Hrvatska) te Joke (afrobeat/ragga, Pariz - Francuska), Let 3 (punk/rock, Rijeka – Hrvatska) i Kultur Shock (etno/punk/rock/metal, Seattle – SAD) kao headlineri festivala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od izvođača acoustic stagea najavljeni su Stray Rounds (Valpovo – Hrvatska) i Deep Steady te od DJ-eva DJ MAX (breakbeat/funk/hip-hop, Valpovo - Hrvatska) i DJ MEFA (dub/ reggae/ ragga/ jungle) iz Revolts DJ's. 

Kao što možete vidjeti, očekuju vas odlični koncerti izvođača različitih žanrova. Bit će svega; od punka, rocka, metala, hip-hopa, indie rocka, ska do akustike. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To, naravno, nije sve jer se sprema još mnogo toga – od novih glazbenih imena pa sve do umjetničkih kolektiva, sportskih atrakcija te ostalih aktivnosti koje će i ove godine biti neizostavan dio Backyard Art Festivala.

Ulaznice možete kupiti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Online: Entrio

Prodajna mjesta:
Donji Miholjac - ROST
Zagreb - dirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - booking
Osijek - Caffe Bar Kesten
Orahovica – Club Blues 
Požega – Tom Klub 
Našice – Caffe Bar Aquarius 
Valpovo – Davor Ileš „Mefa“ (091-948-3124)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A atmosferu s prošlogodišjeg BAF-a, pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo