Reakcije na inauguraciju / Dončić o Milanovićevom govoru: 'Bio je republikanski, a svi smo mi republika, svi smo mi Hrvatska'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Upitan što očekuje u vidu promjena na Pantovčaku, odvratio je: 'Trebalo bi poraditi na energetskoj učinkovitosti objekta'

18.2.2020.
15:11
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Siniša Hajdaš Dončić komentirao da je Bernardić reagirao dobro što nije bio pozvan na inauguraciju i kako je predsjednik taj koji bira tko će biti na inauguraciji a on se odlučio za ovaj najuži krug.

Također se je osvrnuo na govor novog predsjednika za koji smatra da je bio republikanski, a republika je nešto što je najvrednije u demokraciji. Svi trebaju participirati u republici, svi smo mi republika, svi smo mi Hrvatska, istaknuo je Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Upitan što očekuje u vidu promjena na Pantovčaku, odvratio je: "Trebalo bi poraditi na energetskoj učinkovitosti objekta – Zeleni dogovor i pred Hrvatsku stavlja velike izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobno smatram da klimatske promjene nemaju cijenu, moramo je platiti, i industrija i društvo, trebamo raditi iskorake u tom smjeru da se Hrvatska pozicionira kao zeleni kutak na cijeloj planeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo