HVALEVRIJEDNA AKCIJA / Donacija Crvenom križu: Tvrtka Farchioni daje podršku hrvatskom stanovništvu

Image

Donacija Crvenom križu za podršku hrvatskom stanovništvu u borbi protiv Covid-19 u vrijednosti 200 tisuća kuna

22.4.2020.
14:18
VOYO logo

Tvrtka Farchioni, jedna od najvažnijih talijanskih poljoprivrednih tvrtki, sa sjedištem u Gualdo Cattaneo (Pg), na taj način pridonosi potpori hrvatskom narodu u suočavanju s prijetnjom od koronavirusa. Osnovana 1780. godine, tvrtka proizvodi ulje, pivo, vino i brašno preradom poljoprivrednih proizvoda.

"Zadovoljstvo nam je priopćiti našu podršku Hrvatskom Crvenom križu kako bi se suprotstavili epidemiološkoj opasnosti od Covid-19", objašnjava Marco Farchioni, direktor izvoza tvrtke. “Svakodnevno se zalažemo za jamčenje proizvodnje osnovnih potrepština. Želimo na taj način osigurati opskrbu supermarketa i pomoći hrvatskom stanovništvu da lakše žive u ovom ozbiljnom trenutku socijalne izolacije, bez trpljenja nestašice hrane. Međutim, suočavajući se s izvanrednim izazovom epidemije, potreban je i izniman odgovor i posebna društvena odgovornost s naše strane. To je razlog ove donacije usmjerene na povećanje učinkovitosti i djelotvornosti pomoći nama dragim osobama“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donaciju će Crveni križ iskoristiti za kupnju i distribuciju osnovnih potrepština stanovništvu u poteškoćama na području Zagreba, Rijeke i Splita, kroz pomoć "Vaš dar za pravu stvar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo