DOMOVINSKI POKRET KANDIDIRAO EKONOMISTA ZA GRADONAČELNIKA SISKA: / 'Spreman sam potpisati da ću sve što govorim i učiniti'

Image

Ekonomist Srećko Telar kandidat je Domovinskog pokreta za gradonačelnika Siska na predstojećim lokalnim izborima

12.3.2021.
14:44
VOYO logo

Ekonomist Srećko Telar u petak je predstavljen kao kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Siska, poručivši da svojim djelovanjem želi rušiti klišeje o političarima koje građani doživljavaju kao uhljebe, neradnike, trgovce interesom i lažove. "Pokazat ćemo da možemo pokrenuti gospodarstvo, izbaciti klijentelizam i korupciju iz političkog djelovanja", poručio je Telar, istaknuvši da je Sisak grad pobjeda i pobjednika te zaslužuje bolje nego što je danas.

Imenovanja isključivo putem natječaja

Najavio je da će se pročelnici upravnih odjela, ravnatelji gradskih tvrtki i ustanova, direktori gradskih poduzeća imenovati isključivo putem javnih natječaja, preko povjerenstva sačinjenih od stručnjaka iz područja gospodarstva, poduzetništva, obrazovanja, kulture i sporta. Kao gradonačelnik, dodao je, u odlučivanje za razvoj i uređenje grada uključit će sve Siščane i Siščanke putem javnog i osobnog kontakta, ali i putem bolje i redovitije komunikacije s mjesnim odborima. "Jer, moj zadatak je da budem i budemo servis svih građana i njihova produžena ruka", rekao je Telar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć poduzetnicima

Najavio je pomoć poduzetnicima kako bi opstali u teškim gospodarskim uvjetima i otvarali nova radna mjesta, najavljuje i kvalitetnije infrastrukturno povezivanje prigradskih naselja s gradskim središtem te brigu o stambenom zbrinjavanju mladih obitelji te o mladima.

"Svjestan sam izazova i odgovornosti koji me očekuju, ali se toga ne bojim. Želim napraviti Sisak po mjeri svih nas. Spreman sam potpisati da ću sve što govorim i učiniti", zaključio je Telar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega je kao kandidata kratko predstavio glavni tajnik Domovinskog pokreta Dario Žepina, istaknuvši da je on kao zapovjednik policijske postrojbe u Domovinskom ratu, ali i djelovanjem nakon rata zadovoljio sve stranačke kriterije i potvrdio kvalitete nužne za vođenje grada. Na promotivnom skupu ispred sisačkog sjedišta stranke Telaru su potporu dali stranački dužnosnici s potpredsjednikom saborskog Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Stjepom Bartulicom te članovi gradskog ogranka stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo