MARATONSKI PROGRAM / Dodjela Oscara oborila rekodnih 9,5 sati prikazivanja na RTL-u!

Image
Foto: RTL

Antonija Mandić, njezini gosti ispred kamera, kao i cijela ekipa snimatelja, montažera, šminkera, novinara, ekipe iz režije i urednika projekta, sinoć su odradili nevjerojatnih, maratonskih 9 i pol sati emisije 'RTL predstavlja: Oskari'.

3.3.2014.
17:24
RTL
VOYO logo

Dok su ljubitelji pratili najprestižniju filmsku dodjelu u nedjelju 2. ožujka od 23:40 sati, svi su oni bili budni i trudili se da u zabavnom društvu RTL-a gledatelji uživaju u najglamuroznijoj večeri godine.

Prijenos ovogodišnje dodjele nagrada Oscar na RTL Televiziji započeo je uvodnom emisijom u kojoj je voditeljica AntonijaMandić ugostila filmskog kritičara DeanaSinovčića, glumce AnuBegić i GoranaGrgića te zaljubljenike modnog dijela dodjele MatijuVujicu i BorutaMihalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Gretić i PriskaThuring komentirali su gastronomsku ponudu oskarovskog chefa WolfgangaPucka, dok je MirandaViđak video linkom iz Los Angelesa donosila dio atmosfere prije same dodjele.

Image
Foto: RTL

Dolazak zvijezda na crveni tepih komentirali su stilist IvanFriščić i novinarka AnaMiščević, dok je samu dodjelu nagrada, uz Antoniju od 2 do 7 sati, pratio Dean Sinovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve gledatelje koji nisu pratili dodjelu nagrada, Antonija je u dvosatnoj emisiji 'Jutro s Oskarima' zajedno s gostima Zrinkom Pavlić, BorisomBanovićem i MartinomMilinkovićem rezimirala najuzbudljivije trenutke nezaboravne holivudske noći.

Ovaj pothvat emitiranja najprestižnije dodjele u svijetu sedme umjetnosti trajao je rekordnih 9 i pol sati, što se dosad nije moglo vidjeti niti na jednoj hrvatskoj televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo