uvod u Oscara / Dodijeljene SAG filmske nagrade: 'Birdman' najbolji film

Image
Foto: AP Images

U nedjelju je održana dodjela prestižnih filmskih nagrada SAG Awards, što je za mnoge najprecizniji pokazatelj favorita na nadolazećoj dodjeli Oscara.

26.1.2015.
9:23
AP Images
VOYO logo

U nedjelju navečer održana je dodjela SAG Awardsa (Screen Actors Guild Awards), a najzvučniju nagradu, onu za najbolji film, osvojila je ekipa sa seta filma 'Birdman'.

Prilikom preuzimanja nagrada, publika se i nasmijala kada se glumica Naomi Watts, svladana uzbuđenjem, spotaknula o haljinu Emme Stone.

"Ovo je zbilja nevjerojatno. Divno je gledati ove prekrasne glumce oko sebe. Jako smo zahvalni na nagradi", rekla je Emma.

Image
Foto: AP Images

Matthew McGounaghey

Julianne Moore je za ulogu u filmu 'Still Alice' dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu, dok je i Eddie Redmayne izvedbom u filmu 'The Theory of Everything' zaradio titulu najboljeg glavnog glumca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče serija, 'Homeland' je osvojio nagradu za najbolju dramsku seriju, dok je 'Orange is The New Black' proglašena najboljom humorističnom serijom.

Najbolji glumac u dramskoj seriji je Kevin Spacey, koji blista u seriji 'House of Cards, a glumica Viola Davis ('How to Get Away With Murder').

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bila je ova dodjela svojevrsni uvod u dodjelu Oscara 22. veljače, a prema mnogima, upravo je dodjela SAG Awardsa najprecizniji pokazatelj favorita za osvajanje zlatnog kipića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo