Šareno i veselo / VIDEO Đakovački vezovi! Bećari opjevali Grabar Kitarović, saznali smo i hoće li ostati na Škorinom koncertu

"Predsjednice, to vidiš i sama, veseli smo što si došla k nama"

7.7.2019.
19:15
VOYO logo

Živo je, šareno i veselo na velikoj završnici tradicionalnih 53. Đakovačkih vezova. Kako i ne bi, kad su se za dobru atmosferu i kolorit pobrinule 62 folklorne skupine iz Hrvatske i svijeta.

A na njima je 30-ak tisuća posjetitelja i bećarac primjeren najiščekivanoj gošći s Pantovačaka kojoj su zapjevali pjesmu bećari i snaše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednice, to vidiš i sama,
Predsjednice, to vidiš i sama.
Veseli smo što si došla k nama,
Veseli smo što si došla k nama.
"

A  možda se predsjednica Grabar Kitarović susretne i sa svojim protukandidatom koji Miroslavom Škorom koji povodom Đakovačkih vezova održava koncert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica je bila izuzetno dobro raspoložena, uživala je u prekrasnim Đakovačkim vezovima u pjesmi i plesu, kočijama i konjanicima. No nije htjela odgovarati na pitanja vezana za ostale političke teme. Predsjednica je protekla dva dana svoj ured prebacila u Osijek pa u Đakovo, no komentiranje bilo kakvih političkih tema nije dolazilo u obzir. 

Razlog tomu može biti i činjenica da do sada još nije istaknula svoju političku kandidaturu, no rekla je da će to učiniti 5. kolovoza simolično, na Dan Pobjede. U sklopu Đakovačkih vezova koncert održava njezin protukanditat Miroslav Škoro, na čijem koncertu ona neće biti nazočna, jer kako govori, za njega nije ni znala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo