Divljanje na HRT-u: Pijani šef bacio stolac na pravnicu

'Tijekom današnjeg dana na HRT-u se odigrala prava drama. Naime, šef pravne službe bacio je stolicu i urlao na jednu pravnicu koja je upozoravala na sklapanje nezakonitih ugovora.

7.5.2012.
16:56
VOYO logo

''Najnovija svinjarija na HRT-u: šef pravne službe nasrnuo je i bacio danas stolicu na pravnicu kojoj su jutros uručili opomenu pred otkaz koju je potpisao član Uprave Ugarković. Zaštitari su ga izveli iz zgrade nakon što mu je izmjereno 1,16 promila alkohola u krvi. Dotična pravnica već u više navrata upozoravala je na nepravilnosti i nezakonite ugovore Uprave HRT-a'', napisao je na svom Facebook profilu HNS-ov zastupnik Goran Beus Richembergh.

Za Danas.hr je istaknuo kako je napadnuta pravnica danas dobila drugu opomenu pred otkaz jer je svojim nadređenima ''dizala tlak'' upozoravajući na nezakonite odvjetničke ugovore koji se sklapaju na HRT-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paškova je zaštitarska služba udaljila iz zgrade HRT-a te zasad nije poznato jesu li pokrenute kakve mjere protiv njega.

Glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin Jelenc poručila nam je kako je čula za incident u pravnoj službi, no ističe da je čula nekoliko verzija te da ne može ništa komentirati dok se ne pokrenu i provedu interni postupci i procedure unutar HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo