na oduševljenje fanova / Disney i službeno najavio nastavak animiranog megahita 'Frozen'

Image

Redatelji prvog 'Frozena', Jennifer Lee i Chris Buck i producent Peter Del Vecho ponovno će udružiti snage na nastavku popularnog Disneyevog filmskog hita, koji je osvojio Oscara za najbolji animirani film

13.3.2015.
10:10
VOYO logo

Disney je u četvrtak na oduševljenje brojnih obožavatelja najavio planove za nastavak 'Frozena', animiranog megahita koji je zaradio 1,27 milijardu dolara diljem svijeta.

Redatelji 'Frozena', Chris Buck i Jennifer Lee, zajedno sa producentom Peterom Del Vechom, vraćaju se kako bi napravili nastavak ovog dobitnika Oscara. Ono što se još ne zna je, hoće li se autori velikog glazbenog hita iz filma, pjesme 'Let it go', Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez, također vratiti kako bi napisali pjesmu i za njegov nastavak.

Iako, bilo bi prilično nevjerojatno da im se Disney ponovno ne javi za suradnju, budući da im je ova pjesma donijela mjesto u Top 10 na Billboardovoj ljestvici, ali i Oscara i Grammy za najbolju originalnu pjesmu, odnosno najbolju pjesmu napisanu za film.



"Jako smo uživali u snimanju Frozena i sretni smo što ćemo se ponovno imati priliku družiti s tim nevjerojatnim likovima. Jennifer Lee i Chris Buck su nam došli s odličnom idejom za nastavak i čut ćete još puno o tome. Ali, vraćamo vas nazad u Arendelle i jako smo uzbuđeni zbog toga", rekao je John Lasseter, kreativni direktor Disneya.

I jedna od glavnih glumica u ovom animiranom filmu, Kristen Bell, koja je posudila glas Anni, također je na Twitteru potvrdila da će Frozen dobiti nastavak.

"Snovi se zaista ostvaruju! Frozen 2, službeno je!", napisala je Kristen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo