DIONIČARI ODLUČILI - JGL DAJE POSEBNE NAGRADE: / Pogledajte koliko će novca sjesti na račun članova Upravnog odbora...

Image
Foto: Promo

Članovima Upravnog odbora JGL-a isplatit će se ukupno 2,1 milijun kuna.

17.6.2020.
10:52
Promo
VOYO logo

Članovima Upravnog odbora Jadran – Galenskog laboratorija (JGL) isplatit će se 2,1 milijun kuna posebne nagrade za postignute posebne rezultate u radu i razvoju kompanije, odlučila je glavna skupština dioničara održana u ponedjeljak, pišeNovi List.

Image
KAKAV BOŽIĆ ZA ZAPOSLENIKE OVE HRVATSKE TVRTKE: /

Odlučili su svim radnicima isplatiti 7500 kuna nagrade!

Image
KAKAV BOŽIĆ ZA ZAPOSLENIKE OVE HRVATSKE TVRTKE: /

Odlučili su svim radnicima isplatiti 7500 kuna nagrade!

Tako će članovima Upravnog odbora JGL-a biti isplaćeno ukupno 2,1 milijun kuna. Za rezultate ostvarene u prošloj godini predsjednik Upravnog odbora Ivo Usmiani dobit će nagradu od 602.234 kune bruto. Marini Pulišić bit će dodijeljeno 503.052 kune, a Zdravku Saršonu 321.655 kuna. Eva Usmiani Copobianco nagrađena je sa 301.111 kuna, Grozdana Božić sa 250.926 kuna, a Dorotea Pernjak Banić sa 139.010 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvala zaposlenicima

Skupština dioničara odobrila je Upravnom odboru i kupnju dionica JGL-a u idućih 36 mjeseci, a od važnijih odluka još valja istaknuti isplatu dividende od devet kuna po dionici. Dividenda će biti isplaćena iz zadržane dobiti ostvarene još 2008. godine s obzirom na to da je prošlogodišnju dobit od 77,9 milijuna kuna JGL odlučio zadržati i rasporediti u ostale rezerve za neotpisane troškove razvoja iskazanih u aktivi (šest milijuna kuna).

"Zahvaljujem svim zaposlenicima na uloženim naporima i postignutim sjajnim rezultatima u prošloj godini. U uvjetima pojačanih konkurentskih pritisaka, ali i slabljenja makroekonomske situacije ostvarili smo dvoznamenkasti rast svih ključnih brendova, na gotovo svim tržištima na kojima imamo vlastite operacije", zaključio je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a, kompanije koja je tijekom 2019. putem B2C (Business to Customer) ili B2B (Business to Business) suradnji poslovala na 60 tržišta svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo