PREDSTAVILI I ZAMJENU / Detour uoči velikog rođendanskog koncerta ostao bez pjevačice

Maja je svoju odluku objasnila željom da se posveti radu u kazalištu i samostalnoj karijeri te se na Fejsu oprostila od obožavatelja

16.3.2016.
11:03
VOYO logo

Zagrebačka pop skupina Detour ostala je bez pjevačice Maje Posavec, nekoliko tjedana uoči koncerta u Vintage Industrial Baru kojim će obilježili 10 godina od izlaska debitantskog albuma.

Na svojoj Facebook stranici već su predstavili i Majinu zamjenu Ginu Damjanović koja je otpjevala i novi singl "Zaljubila sam se".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maja je svoju odluku objasnila željom da se posveti radu u kazalištu i samostalnoj karijeri te se na Fejsu oprostila od obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

"Ponosna sam na Detour i način na koji smo ustrajnošću i kvalitetom polako dolazili do publike. Zahvalna sam na prilici da sudjelujem u takvom bendu. A posebno sam zahvalna Nenadu koji je svojom darovitošću prenio najdublje emocije u prekrasne pjesme koje sam ja imala prilike otpjevati. Zaokružili smo našu suradnju našim zadnjim albumom i desetom godinom postojanja benda te od sada nadalje plešem sama. Želim od srca zahvaliti svim fanovima na prekrasnim trenucima na koncertima, komentarima i lajkovima. Hvala što me uvijek posjetite zašto ima smisla baviti se glazbom".

Spomenuti koncert održat će se 7. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo