Sve je počelo prije tjedan dana / Detalji tučnjave u Andrijaševcima: Pregledom snimki nadzornih kamera otkriveno tko je napao Ivana

Detalji tučnjave u Andrijaševcima: Sve je počelo prije tjedan dana, a završilo bokserima i teškim ozlijedama

23.8.2018.
19:54
VOYO logo

U masovnoj tučnjavi u Vinkovcima, dogovorenoj putem društvene mreže, teško je ozlijeđen 21-godišnjak iz Andrijaševaca koji je nakon intervencije osječkih liječnika, izvan životne opasnosti. Podignute su kaznene prijave protiv 15 sudionika, među kojima je bio i Domagoj Culej, sin saborskog zastupnika Steve Culeja, kojega je otac sam doveo u policijsku postaju.

Tučnjava dogovorena putem društvenih mreža, u neravnopravnom omjeru, odnosno, trinaestorica na dvojicu, umalo je stajala glave teško ozljeđenog 21-godišnjeg Ivana, a sve je počelo prije tjedan dana na kirbaju u Rokovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navodno da su se zakačili u Rokovcima. To jest posvađali. Kasnije je bila dogovorena tučnjava u Vinkovcima gdje se nije uopće trebalo tako završiti, gdje je naš Ivan skoro poginuo”, kazao je Ivanov prijatelj Dominik.

'Bio je tamo, ali nije tukao mladića': Sinu saborskog zastupnika Culeja ipak kaznena prijava

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrijaševcima se govori, koristili su se čak i bokseri, a iz kliničkog bolničkog centra u Osijeku gdje je Ivan prevezen u noći s utorka na srijedu doznajemo, liječnici su se borili za njegov život. U KBCu Osijek odradili su se medicinski i operativni zahvati na licu i glavi. Doznajemo, danas je pri svijesti i stanje mu je stabilno. 

O Ivanu, koji živi sam s ocem jer mu je majka preminula, prijatelji govore sve najbolje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je vrijedan dečko. Da se brine o svojoj obitelji, pomaže. Ja nikad za njega ništa nisam loše čuo. Znam ga. Bili smo I popili par puta. Zezali se. Ok je dečko", rekao je prijatelj Benedikt.

Otac ozlijeđenog mladića: 'Iz čista mira gađao je čašom mog sina, a onda ga je napalo njih 12!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa skupinom mladića iz Vinkovaca, među kojima je bio i sin saborskog zastupnika Steve Culeja, ranije se nisu sukobljavali. 

"Čuo sam za njih. Da je to ekipa koja radi dosta problema. Ne samo kod nas već i po županiji. Stvarno nisam čuo ništa pozitivnoga", kazao je Mislav. prijatelj ozlijeđenog Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac pretučenog mladića: 'Ne želim da se slučaj zataška ako je doista u njoj sudjelovao sin saborskog zastupnika'

Protiv petnaestorice sudionika tučnjave policija je podnjela kaznene prijave, a u policijskom izvješću stoji da su pregledom nadzornih kamera ustanovili da Domagoj Culej nije fizički napao ozlijeđenoga Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike