DANAS SE U KBC RIJEKA DONOSI VAŽNA ODLUKA ZA MALENU MILU: / Prikupljeno oko 9 milijuna kuna, u utorak humanitarna utrka!

Image
Foto: facebook

Mila će možda početkom tjedna za Ameriku, a možda će put biti odgođen za mjesec dana

30.3.2019.
12:38
facebook
VOYO logo

Do kraja dana trebalo bi se znati hoće li malena Mila Rončević ubrzo otići na liječenje u Philadephiju, javlja Dnevnik.hr.

Dvogodišnjakinja se trenutno u KBC Rijeka liječi od rijetkog tipa leukemije te bi liječnički tim trebao donijeti odluku hoće li Mila početi primati kemoterapiju. Ako se to dogodi, njen put u Ameriku mogao bi biti odgođen za mjesec dana, a ako se kemoterapija odgodi, za Philadelphiju bi mogla krenuti već u ponedjeljak ili utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do jučer navečer za Milu je bilo prikupljeno oko 9 milijuna kuna, veći dio na račun njenog oca Marina, a dio na račun Zaklade Nora Šitum. Prema procjenama, za liječenje će biti potrebno oko 18 milijuna, no konačni troškovnik, kao u plan liječenja stići će u ponedjeljak.

Prema posljednjim informacijama, za Milu su pronađena tri potencijalna donora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZA MALENU MILU PRONAĐENA TRI POTENCIJALNA DONORA: /

U ponedjeljak stiže završni troškovnik, svaka kuna se broji

Image
ZA MALENU MILU PRONAĐENA TRI POTENCIJALNA DONORA: /

U ponedjeljak stiže završni troškovnik, svaka kuna se broji

Roditelji prodaju svu imovinu

Nesumnjivo je da je Hrvatska još jednom pokazala srce. "Hvala svima! Veliko hvala! Bez obzira na donacije, želim naglasiti kako se obitelj rješava sve imovine kako bi Mili platili liječenje. Kakav bih ja bio otac kada ne bih učinio sve za svoje dijete. Kakva bi to bila majka kada ne bi učinila isto. Još jedanput, veliko hvala svima, ne bi mogli bez vas!", rekao je za Dnevnik.hr Milin otac Marin Rončević.

U akciju su se uključili i poznati hrvatski sportaši, ali svaka kuna je bitna, pa ako se možete danas odreći jedne kave u gradu, evo još jednom primjera uplatnice s kodom kojeg je dovoljno skenirati putem internet bankarstva. Predviđeni iznos na ovoj konkretnoj uplatnici je 10 kuna, no vi ga, dakako, možete mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Humanitarna utrka

A kako bi se prikupilo što više sredstava, u utorak se na zagrebačkom nasipu održava humanitarna utrka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Start utrke bit će u 18 sati na savskom nasipu, kod klupica popularne Močvare. Startnina nije određena, već svatko daje koliko može. Potom kreće "petica prema Hendrixovom mostu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme se ne mjeri, bitna je samo Mila.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo