pratite izravne prijenose / Danas na Euru: Srbija ne bi trebala predstavljati veću prijetnju Francuskoj, Švedska će pobjedom protiv Bjelorusije održati nadu za polufinale

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Od 18:15 snage će odmjeriti Srbija i Francuska, a u 20:30 na teren će Švedska i Bjelorusija. Budite uz RTL jer - vrijeme je za rukomet!

22.1.2018.
17:19
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Europsko rukometno prvenstvo se nastavlja, a danas ćete na programima RTL Televizije i našem internet servisu RTLplay u izravnom prijenosu moći pogledati obje utakmice koje se danas igraju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na rasporedu su dvoboji iz skupine I, one u kojoj se nalazi i Hrvatska i koja se igra u zagrebačkoj Areni

Od 18:15 snage će odmjeriti Srbija i Francuska, idući protivnik Hrvatske. Francuska je u četiri dosadašnja nastupa na Europskom prvenstvu upisala četiri pobjede i današnjom bi pobjedom nad Srbijom praktički osigurala polufinale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je pak u prvom krugu uspjela pobijediti tek Island koji nije nastavio natjecanje i ne bi trebala predstavljati veću prepreku Francuskoj.  

Izravan prijenos susreta je od 18:05 na RTL-u 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U večernjem će terminu na teren izaći Švedska i Bjelorusija

Švedska je osvojila skupinu u splitskoj Spaladium Areni, upisavši pobjede protiv Srbije i domaćina Hrvatske, no u prvoj utakmici druge faze uvjerljivo su poraženi od Francuske. Pobjeda protiv Bjelorusije Švedskoj je stoga imperativ ukoliko žele sačuvati nadu u prolazak u polufinale turnira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica počinje u 20:30, a izravni prijenos + studijsku emisiju pratite od 19:35 na RTL-u. 

Budite uz RTL jer - vrijeme je za rukomet!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo