pratite izravne prijenose / Danas na Euru: Slovenija će biti velik zalogaj za Španjolsku, Makedonci protiv Češke love zadnji vlak za polufinale

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U prvoj utakmici na teren će izaći Slovenija i Španjolska, dok će u večernjem terminu snage u varaždinskoj dvorani odmjeriti Makedonija i Češka. Budite uz RTL jer - vrijeme je za rukomet

23.1.2018.
17:17
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Rukomet na RTL-u se nastavlja. I danas ćete u izravnom prijenosu moći popratiti obje utakmice dana iz skupine II koja se igra u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici na teren će izaći Slovenija i Španjolska. I dok su Slovenci svoje šanse za polufinale prokockali porazom protiv Danske, Španjolskoj ova utakmica puno znači. 

Pobjedom bi se izjednačili na vrhu skupine upravo s Danskom, a zatim bi u kasnijem obračunu s Nijemcima imali priliku izboriti polufinale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ni Slovenija se neće predati. Prema mišljenju Veselina Vujovića, njegova je momčad debelo oštećena u prvom krugu i sigurno je da će do kraja Eura željeti pokazati svoju vrijednost. 

Utakmica je na rasporedu u 18:15, a izravan prijenos iz varaždinske dvorane možete pratiti od 18:05 na RTL-u 2. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U večernjem terminu na rasporedu je dvoboj Makedonije i Češke

Makedonci su prikazali sjajnu formu u prvom krugu, osvojivši skupinu A ispred favorizirane Slovenije i branitelja naslova Njemačke. Nažalost, u prvoj utakmici druge faze protiv Španjolske ostali su bez svog najboljeg igrač Kire Lazarova, koji je otpao do kraja turnira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez središnjeg igrača momčadi, šanse Makedonaca drastično se smanjuju, no Češka, koja je dosad igrala iznad svojih mogućnosti, predstavlja idealnu priliku da Makedonci pobjedom povrate dobru atmosferu u svlačionici i zatim se nadaju čudu u posljednjem kolu protiv Danske

Utakmica počinje u 20:30, naša studijska emisija počinje u 19:35, a izravni prijenos utakmice možete pratiti od 20:20 na RTL-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budite uz RTL jer - vrijeme je za rukomet!  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo