od ponedjeljka opet ljeto / Danas će se cijela Hrvatska pržiti na preko 30, a sutra temperature padaju i za 10 stupnjeva

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Od ponedjeljka ponovno povratak ljeta u cijelu zemlju. Prevladavat će sunčano vrijeme uz koje će i temperatura ponovno rasti

2.7.2016.
10:59
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Danas nas očekuje nastavak ljetnog vremena uz obilje sunca i temperaturu zraka koja će u gotovo cijeloj zemlji prelaziti 30 stupnjeva. Dok će na Jadranu prevladavati vedrina, na kopnu su ipak mogući kratkotrajni, prolazni pljuskovi i grmljavina.

Dobra je vijest za sve one koji su na Jadranu da je temperatura mora duž cijele obale vrlo ugodna, između 23 i čak 27.

Sutra, u nedjelju, na kopno stiže jedno kratkotrajno pogoršanje koje će se najviše osjetiti po izraženom padu temperature.  Naime, sutra će ona biti gotovo 10 stupnjeva niža. Bit će oblačnije uz malo kiše, uglavnom u prijepodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranu se to pogoršanje gotovo neće osjetiti – temperatura će ostati približno ista, a malo kiše ili kakav kratak pljusak moguć je jedino na sjevernom dijelu.

Od ponedjeljka ponovno povratak ljeta u cijelu zemlju. Prevladavat će sunčano vrijeme uz koje će i temperatura ponovno rasti. Ipak, za sve one kojima teško padaju velike vrućine, utješna je činjenica da, za sada, nema na vidiku nekih jako izraženih toplinskih valova već samo uobičajena srpanjska vrućina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dugoročnijim prognozama pak izgleda da su u drugoj polovini srpnja vjerojatnije jače izražene vrućine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo