Dan nakon privođenja Tadić ispijao kavicu u Osijeku

2.10.2010.
15:54
VOYO logo

''U ponedjeljak je novi radni dan, čeka me i neki poslovni put. Ponudio sam ostavku svojim vlasnicima, šta sam mogao drugo? Ali ju nisu prihvatili'', rekao Drago Tadić, direktor tvrtke Osijek-Koteks za Večernji list.

Policija je, kaže, prema njemu bila korektna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Koliko mi je poznato, nikakva kaznena prijava protiv mene nije podignuta. Ništa. Razgovarali smo i pustil su me'', kazao je. Tadić je ustvrdio kako je u zgradi policije proveo 'samo 45 minuta'. No, njegova je obitelj u petak oko 19,30 sati za Večernjak izjavila kako se još nije vratio s razgovora.

Urednica Glasa Slavonije i prijateljica Branimira Glavaša, Sanja Marketić, posljednja je u subotu, nakon Drage Tadića i HDSSB-ova saborskog zastupnika Ivana Drmića, kročila u PU osječko-baranjsku na razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušla je u pratnji poznatog osječkog odvjetnika Marka Dumančića, koji je svojedobno branio i samog Glavaša, nešto prije 20 sati.

Kako piše Večernji list, stigla je ravno s puta, a bila je navodno prvo u BiH, a potom na moru. Pred zgradom PU obavljen je pregled njezina automobila, a kući je otišla oko ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201010010428006 arti-201008160208006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo