Komplikacije zbog vodenih kozica / Dan nakon gubitka kćeri pružio im pomoć i podršku: 'To je naš anđeo, sve najbolje je u tom čovjeku'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Majka djevojčice iz Čitluka u BiH silno je htjela pronaći čovjeka koji im je pomogao

29.1.2019.
22:54
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Valentina Radišić, majka djevojčice iz Hamzića kod Čitluka koja je 13. siječnja preminula u Općoj bolnici Zadar, zamolila je pomoć u potrazi za gopodinom koji je nakon tog tragičnog dana, 14. siječnja bio s njima dva i pol sata i bio im podrška, a spominjao je da je pola godine u Novalji, gdje ima kuću.

Njezina je želja bila pronaći gospodina koji im je dan nakon tragičnog gubitka 9-godišnje kćeri bio od velike pomoći i pružao im podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga za njim trajala je cijeli dan i večeras je uspješno završena. Javio se gospodin Ive Buterin, čovjek velikog srca, koji živi na relaciji Zagreb-Novalja.

On je posve slučajno vidio obitelj iz Hercegovine kako luta ulicama Zadra i traži nadležne institucije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam kuvertu na kojoj piše Široka ulica i Narodni trg, pogledao sam u lice i vidio sam da nešto nije u redu", ispričao je Ive za Radio Zadar, a prenosi Slobodna Dalmacija.

U cijeloj toj tuzi i panici, nije im na kraju pameti bilo razmijeniti adrese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam puno razmišljao o njima, smatrao sam da sam učinio sve što sam mogao. Ja sam im nudio i više ali oni su bili zahvalni, a u njihovoj boli nisam očekivao ništa više", kazao je Buterin.

Kada je čuo da ga traže, javio se Radio Zadru i ostavio svoje podatke. Dvadeset minuta kasnije javio mu se otac preminule djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Vam puno. Upravo smo razgovarali s gospodinom Ivom. Ne možete niti zamisliti koliko ste nam pomogli. Plačemo i dragom Bogu zahvaljujemo. To je naš anđeo, sve najbolje je u tom čovjeku", poručili su, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, tragični događaj dogodio se u nedjelju 13. siječnja u zadarskoj bolnici. Tog je dana djevojčica iz Mostara sanitetskim prijevozom krenula u Zagreb, ali joj se stanje naglo pogoršalo tijekom vožnje između Splita i Zadra te su joj prestala raditi srce i pluća. Prevezena je u najbližu bolnicu, liječnici su učinili sve kako bi 9-godišnjakinji spasili život, no ona je malo prije 19 sati preminula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo