DALIJA OREŠKOVIĆ TRAŽI OD HRT-A DA OTKUPI REPRIZE RUKOMETA I PUŠTA IH TIJEKOM PRAZNIKA: / 'Zaslužile ste medalju javnosti!'

Image

Pohvalama rukometašicama odmah su se priključili i političari, a među njima je i Dalija Orešković

21.12.2020.
8:26
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priredila je senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina sa 25:19.

Prva je to medalja za hrvatski ženski rukomet na velikim natjecanjima i sasvim sigurno jedna od najvećih senzacija u povijesti europskih prvenstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalama rukometašicama odmah su se priključili i političari. Među njima je i Dalija Orešković koja je napisala objavu na svojem Facebook profilu. Ona traži od HRT-a da otkupi reprize te ih pušta u narednim danima.

Cure zaslužile medalju javnosti

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako čestitati rukometašicama?Jednostavno. Tražimo od HRT-a otkup svih utakmica Hrvatske reprezentacije od prve do zadnje. Budući da je nemoguć masovni fizički doček, neka cijela Hrvatska kroz blagdanske dane dobije priliku vidjeti kako izgleda zajedništvo, srčanost, borbenost, međusobno uvažavanje i povjerenje koje nam tako nedostaje u društvu.

Cure ne samo da su zaslužile medalju na Europskom prvenstvu, nego i medalju javnosti. Upoznajmo ih i naučimo nešto od njih kao društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražimo još jednom od HRT-a otkup svih utakmica naše reprezentacije radi njihova prava da nam budu potpuno predstavljene. One su tijekom idućih kriznih blagdanskih dana jedina naša svjetla poruka koja odgovara poruci Božića i Nove godine.

Hvala cure! Vi ste u ovom trenutku jedina jača zaraza od korone!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vi ste tako zarazno dobre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo