POTPUNO ISKRENO / Dalija Orešković detektirala možda i najveći problem u Hrvatskoj i zašto do njega dolazi: 'Nema puno koristi od smjene vlasti'

Image

'Bez promjena svega što je krivo postavljeno u samim temeljima, nema puno koristi od puke smjene vlasti, ili čelne osobe DORH-a'

13.2.2023.
13:52
VOYO logo

Saborska zastupnica Dalija Orešković na svojem je Twitter profilu objavila video u kojemu navodi što su glavni razlozi iseljavanje iz Hrvatske.

"Korupcija, slabe institucije i nepovjerenje u državu, glavni su razlozi iseljavanja iz Hrvatske. Bez promjena svega što je krivo postavljeno u samim temeljima, nema puno koristi od puke smjene vlasti, ili čelne osobe DORH-a", napisala je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako bih ovo rekla na lijep način. Zašto mi danas raspravljamo o izvješću DORH-a? Jer je oporba nezadovoljna s nepostupanjem u nekim predmetima Andreja Plenkovića, manje-više. Bez obzira što ja mislim o radu DORH-a, tvrdim da je najveći problem u politici to što strukturno ne želi apsolutno ništa mijenjati u sustavu pravosuđa", rekla je Dalija u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo