PREGOVORI OKO AGROKORA / Dalić se sastala s predsjednikom Sberbanke: u Sankt Petersburgu diskutirali o Agrokoru

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Na marginama Foruma potpredsjednica Dalić sastala se s više sudionika, između ostaloga i s Hermanom Grefom, predsjednikom Uprave Sberbanke

2.6.2017.
20:36
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta poslalo je priopćenje o sudjelovanju potpredsjednice Vlade i ministrice Martine Dalić na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Petersburgu. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić sudjelovala je 01. i 02. lipnja 2017. godine na 20. Međunarodnom ekonomskom forumu koji se održao u Sankt Petersburgu u Ruskoj Federaciji. Forum je okupio predstavnike 62 zemlje te oko 8000 sudionika i ukupno preko tisuću stranih i ruskih tvrtki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na marginama Foruma potpredsjednica Dalić sastala se s više sudionika, između ostaloga i s Hermanom Grefom, predsjednikom Uprave Sberbanke, s kojim je razmijenila informacije i prodiskutirala činjenice o procesu izvanredne uprave u Agrokoru.

Podsjetimo, cilj Međunarodnog ekonomskog foruma bio je omogućiti platformu za rasprave o globalnim izazovima s kojima se suočava svjetsko gospodarstvo, ključnoj problematici u planovima Rusije, razvoj ljudskog kapitala i obrazovanja te proboj novih tehnologija i inovativnih rješenja", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo