jasna poruka / Dalić novinarima na pitanje o Todoriću: 'Mislite li na bjegunca pred hrvatskim pravosuđem, lice sa tjeralice i čovjeka koji se ne odaziva na pozive hrvatskih institucija?'

Image
Foto: Robert Anić/Željko Lukunić/PIXSELL

'Ja sam ovdje svaki dan, radim, tumačim sve aktivnosti koje je Vlada poduzela kako bi spriječila i spasila gospodarstvo od posljedica propasti Agrokora'

6.11.2017.
12:36
Robert Anić/Željko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić izjavila je u ponedjeljak da se u Agrokorovim kompanijama uredno odvijaju sve poslovne aktivnosti kako bi se očuvala vrijednost za kreditore, kojima je Ivica Todorić ostao dužan više od 40 milijardi kuna, a što se tiče njegove kaznene prijave, kazala je da će se time baviti institucije.

Na upit novinara kako komentira kaznenu prijavu koju je protiv nje podigao Ivica Todorić, potpredsjednica Vlade Martina Dalić rekla je da se radi o prijavi koju je podigao bjegunac i lice s tjeralice, koji se ne odaziva na pozive hrvatskih institucija.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislite li na bjegunca pred hrvatskim pravosuđem, lice sa tjeralice i čovjeka koji se ne odaziva na pozive hrvatskih institucija", odgovorila je protupitanjem. "Ja sam ovdje svaki dan, radim svoj posao, tumačim ono što radim, tumačim sve aktivnosti koje je Vlada poduzela kako bi spriječila i spasila hrvatsko gospodarstvo od posljedica propasti Agrokora, koji je u propast odveo Ivica Todorić. Isto tako, ovdje su svaki dan, rade i redovito primaju plaću radnici koje je Todorić doveo do ruba da nisu imali iz čega primiti plaću", naglasila je Dalić nakon 16. HBOR-ove Međunarodne konferencije o poticanju izvoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo